Obisk sejma “Pescare 2018”, Vicenza

Ribiška zveza Slovenije

Tržaška cesta 134

1000    Ljubljana


                                                                                                                         Ljubljana, 2.2. 2018

VSEM RD in ZRD                                                                                                       

 

PRIJAVE ZA OBISK SEJMA PESCARE 2018 V VICENZI

Spoštovana vodstva RD,

Ribiška zveza Slovenije zbira prijave za obisk enega največjih ribiških sejmov v Evropi Pescare 2018 v Vicenzi, Italija. Na tem sejmu se bosta s svojo ponudbo že tretjič predstavila tako Ribiška zveza Slovenije kot Zavod za ribištvo Slovenije.

Odhod na obisk sejma bo v soboto, 24. februarja 2018 ob 7.30 uri na velikem parkirišču na Dolgem mostu v Ljubljani (zadnja postaja mestnega avtobusa št. 6). Minimalno število prijavljenih za izvedbo obiska sejma je 20 oseb, maksimalno število je 50 oseb. Cena obiska sejma za posameznega udeleženca (v primeru, da bo prijavljenih 20 oseb) znaša 30 eur. V tem znesku je vštet avtobusni prevoz in vstopnica za obisk sejemskega prostora. V kolikor bo prijavljenih kandidatov več kot 20, bo cena obiska sejma ustrezno manjša, o čemer bodo prijavljeni pravočasno obveščeni. Udeleženci sejma bodo ceno obiska poravnali prek izstavljenega računa RZS. Vsi prijavljeni bodo na avtobusu dobili vodo in malico.

Prihod na sejemsko razstavišče je predviden ob 12.00 uri, kjer bo možen ogled in nakup ribiške opreme za vse zvrsti sladkovodnega kot tudi za morski športni ribolov. Organizatorji sejma zagotavljajo velike prostore za preizkus opreme, učenje muharskih metov za začetnike ter vezanja umetnih muh z najboljšimi italijanskimi vezalci. Več o ponudbi sejma si lahko ogledate na spletni strani https://www.pescareshow.it/en/. Odhod s sejmišča bo ob 18.00 uri, s predvidenim povratkom v Ljubljano okoli 22.00 ure.

Prijavnice za obisk sejma zbiramo po elektronski pošti RZS na naslov [email protected]. Zadnji rok za pošiljanje prijav za obisk sejma je ponedeljek 19. februar 2018, do 15.00 ure.

 

Vljudno vabljeni.

 

mag. Igor MILIČIĆ,                                                                      dr. Miroslav ŽABERL, l.r.,

sekretar RZS                                                                                           predsednik RZS

 

Link na original: