Vabljeni na “Muharsko delavnico tehnik metanja”

                                         VABILO

Ribiška družina Novo mesto organizira in vabi člane muharje  na muharsko delavnico tehnik metanja na večje razdalje O.P.S.T. Work Shop 2018, ki bo v soboto, 5. maja 2018 v Žužemberku (Ribiški dom) ob 9 uri.

V goste nam prihaja ekipa O.P.S.T. iz Seattla z znanim Benom Paullom na čelu, ki nam bo predstavila metanje s »Skagit« tehniko z uporabo OPST Commando glav z enoročnimi in dvoročnimi muharskimi palicami. Z uporabo te tehnike in OPST glav je možno na enostaven in zabaven način metati potezanke, težke muhe kot tudi suhe muhe na velike razdalje tudi s pozicij, kjer muhar za hrbtom nima prostora za metanje preko glave (razne ovire kot so drevje, grmovje, visoka obala, ipd…).

Ben bo demonstriral metalne tehnike »double spey, snap-T, perry poke,… s palicami teže    wt #3 do #7. Ekipa bo s  seboj pripeljala približno 10 garnitur palic in rol, tako da se bodo udeleženci lahko sami preizkusili v metanju muh s to tehniko.

Dogovoril sem se tudi za možnost, da lahko udeleženci prinesejo lastne palice na katere se jim na kraju samem namestijo role demonstratorjev, ter tako s svojim priljubljenim priborom preizkusijo delovanje le tega v praksi.

Priporočam ribiške škornje!!

 

Lep pozdrav in dober prijem!

Senad Durmič