Vabilo na “muharsko delavnico 2018”

Vabilo na 2. muharsko delavnico v ribiškem domu Žužemberk.

Spoštovani člani RDNM!

Po dobrem letu vas ponovno vabimo na muharsko delavnico, kjer si boste pridobili nova spoznanja in izkušnje na področju vezanju muh. Znanje bo z nami delil priznani vezalec in član naše ribiške družine, Matej Delak, ki je tudi član muharsko vezalske komisije pri RZS. Korak za korakom in s pomočjo videoprojekcije se bomo naučili vezati različne tipe umetnih muh. Vsi, ki že imate svoje vezalsko orodje, ga prosimo prinesite na delavnico.

Da delavnica ne bo samo vezalsko usmerjena, smo se odločili, da v program dodamo še predstavitev različnih tehnik muharjenja. V prvem delu delavnice se bomo najprej seznanili z različnimi tehnikami lovljenja rib z umetno muho, spoznali razlike v opremi in tehniki metanja. Opremo in različne muharske tehnike pa nam bo prikazal član muharsko vezalne komisije, mag. Saša Erlih.

Delavnica bo potekala 14. aprila v ribiškem domu v Žužemberku s pričetkom ob 9h. Ker je število udeležencev na delavnici zaradi kvalitete izvedbe omejena, prosimo da sporočite svojo udeležbo na e-naslov: [email protected] oz. na telefonsko številko: 031 572 058.

Dober prijem!