PREMIUM TURISTIČNI PRODUKT ZA LJUBITELJE MUHARJENJA

Agencija Green Adventure je v sklopu istoimenske blagovne znamke razvila edinstven in celovit zeleni turistični produkt FISH & FLY TRIO, namenjen vse širši množici ljubiteljev muharjenja, predvsem  pa gostom, ki prisegajo na aktivno preživljanje prostega časa v neokrnjeni naravi z izkušenimi vodniki in vrhunsko kulinariko. FISH & FLY TRIO je tudi eden od treh ponosnih finalistov poziva Snovalec – najbolj inovativne ideje v turizmu v letu 2020 pod okriljem Slovenske turistične organizacije. Na edinstven način združuje 3 dni, 3 reke, 3 avtohtone vrste rib, 3 nočitve, 3 kulinarična doživetja in v kombinaciji z letalskim poletom omogoča TROJNI UČINEK: poveča dinamičnost in privlačnost ribiških produktov, gostu ponuja dostop do »skritih draguljev« Slovenije, hkrati pa pozitivno vpliva na razvoj turistično manj razvitih področij, saj tja dovaja ene od najbolj zaželenih, zahtevnih in potrošnih gostov na način trajnostnega eko turizma (turizma – gostje lovijo izključno na način ujemi&spusti, bistvo v zaščiti domorodnih ribjih vrst, manjše skupine gostov,..).

Produkt ponuja doživetje na 3 različnih ribiških destinacijah in gostom zastavlja  »trojni izziv«, da v 3 dneh ujamejo 3 domorodne ribje vrste; reka Kolpa (lipan), reka Krka (potočna postrv) in reka Soča s pritoki (soška postrv). Ob tem so gostom ves čas na razpolago izkušeni ribiški vodiči, nastanitev in prvovrstna kulinarična doživetja pri različnih lokalnih ponudnikih. Poskrbljeno je za transport, ki zadnji dan vključuje tudi polet z letalom ali helikopterjem na relaciji Dolenjska – Posočje, kar produktu dodaja »premium« noto. S tem se tudi bistveno zmanjša čas transporta in poveča čas namenjen ribolovu. Gost, ki bo uspešno premagal »trojni izziv,« bo ob koncu tridnevnega programa deležen še posebne nagrade in dobil mesto na spletnem “zidu slavnih”  agencije Green Adventure.

V začetku septembra se je vabilu na promocijsko turo odzvala Marina Gibson, svetovno znana ribička muharka, ribiška vodnica, trenerka in ambasadorka muharjenja. Marina in nemška ekipa FlyFishingNation so se »spopadli« s trojnim izzivom Fish & Fly Trio na rekah Kolpi, Krki in Idrijci. Ob dejstvu, da so vsi uspešno premagali izziv, so neizmerno uživali v prvinskih rekah, tridnevnem gostoljubju, predvsem pa jim bo v spominu ostal nepozaben polet s helikopterjem na relaciji Novo mesto – Most na Soči.

Green Adventure