Zbori članov -marec 2017

Marec je mesec, ko člani Ribiške družine Novo mesto na zborih članov v okviru svojih pododborov pregledujejo rezultate dela v preteklem letu, ter kujejo plane za naprej. To je sicer tudi ena od (mnogih) možnosti, kjer prav vsi člani naše Ribiške družine lahko podajo predloge za boljše delo, hkrati  pa tudi povedo kaj jih moti ali pa jim leži na duši. 
Z enega od zborov nam je poročilo s slikami poslal Franc Zupančič:

V petek, 17.3.2017 je bil v dokončno obnovljenem Ribiškem domu v Žužemberku sklican zbor članov pododbora Žužemberk. Na dnevnem redu je bila, enako kot na vseh ostalih pododborih, obravnava gradiva za skupščino RD Novo mesto, ki je sklicana za 30.03.2017. Zbora se je udeležilo 25 članov pododbora, poleg njih pa tudi predsednik RD Nmesto Djordje Vučkovič in podpredsednik Zoran Leko.
Po uvodnem pozdravu in potrditvi dnevnega reda s strani prisotnih članov, je predsednik pododbora David Longar predal besedo predsedniku RD, ki je podrobno predstavil gradivo za sejo skupščine. Po razpravi in odgovorih vodstva ter dodatnih obrazložitvah , ki so jih člani dobili na svoja vprašanja so člani pododbora z glasovanjem soglasno potrdili poročila, plane in razlage v vseh točkah dnevnega reda skupščine.
Na zboru je bilo izpostavljeno tudi nekaj vprašanj, na katera so člani pododbora dobili s strani vodstva RD ustrezne odgovore.

Franc Zupančič,   Pododbor Žužemberk